Välj en sida

Boka pressning av äpplen

Inlämning av äpplen för pressning sker på fredag kl 16-20 eller lördag kl 9-11 den vecka du bokat tid. Våra lokaler är stora och rymliga och det är lätt att hålla avstånd till varandra.  Tillhör du riskgrupp kan vi anpassa inlämning och avhämtning så att inga möten sker. Ingen ska behöva känna oro för smitta. 

Maxvikt för en pressning är 90 kg och minsta vikt för att få en egen pressning är 80 kg. Du kan även boka en halv pressning om du har minst 45 kg. Vi pressar då dina äpplen tillsammans med andra. Pressning sker någon gång under helgen och när er äppelmust är klar att hämtas skickar vi ett sms. Kan ni inte hämta musten direkt är ni välkomna att hämta ut den helgen därpå.
Ett riktvärde är att 50 kg äpplen ger ca 25 l must (= ca 8 st 3 liters bag-in-box). Pris för en 3-liters Bag-in-box är 85 kr. Du betalar när du hämtar din must och vi tar både emot kontanter och kortbetalning.

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.