Välj en sida

Om oss

Vi heter Stina och Eva Götbrink. Vi är systrar och uppvuxna här i Busterud. För oss är detta världens vackraste gård.

Här växte vår fina farmor Anna Emilia Fredell upp tillsammans med sin syster Karin och sina föräldrar Fritz och Emilia. De köpte gården i början av 1900-talet och drev den som ett jordbruk till 1960-talet. I mangårdsbyggnaden har det drivits såväl skola som nykterhetsloge.

Stina Götbrink

Stina Götbrink

Att öppna ett musteri har varit min dröm i några år. Och när man vill tillräckligt mycket så måste man göra något åt det. Efter många år som diplomat, lobbyist samt som vice VD på PostkodLotteriet var det dags att uppfylla drömmen. I min värld är äppelmust godare än champagne och Busterud mer intressant än New York.

Eva Götbrink

Eva Götbrink

Jag är biolog och har i 15 års tid arbetat med naturskydd och miljö i mitt eget företag, Kråkfot Natur. Men nu längtar jag tillbaka till Värmland och till Busterud. Och i Värmland vill jag fortsätta arbeta med något som är meningsfullt, ekologiskt och naturnära. Must är gott, 100% naturligt, helt utan tillsatser och ger oss och er möjlighet att ta tillvara närproducerad, obesprutad frukt. Ett litet underbart steg i rätt riktning.